Over ons

Wij zijn Wendy en Carl, twee leuke en humoristische Belgische ondernemers die houden van reizen, eten en werken.

Van de Kilimangaro in Tanzania tot de Sierra Madre in Mexico en de Bromo in Indonesië. We hebben ze allemaal gezien, maar de Karinthische Alpen zijn verreweg de mooiste ter wereld.

Wendy heeft een diploma ASO en was de meest gewilde schoonmaakster van de Antwerpse Kempen en nu ook één van de meest populaire hoteleigenaren in Oostenrijk. Zij is de drijvende kracht achter Gasthof Arriach en zorgt voor heel nette kamers, de boekingen en een super vriendelijke bediening. Haar lach en enthousiasme zullen u betoveren!

Carl is een gediplomeerde hotelier, heeft stages gedaan in de grootste hotels van Antwerpen en heeft ook een diploma in bedrijfsadministratie. Later breidde hij zijn ervaring uit als kok in het hotel- en congrescentrum Ter Elst (Antwerpen) , waar hij later Assistant Banket Manager werd.
Hij heeft ook een succesvolle carrière opgebouwd als verkooptrainer en heeft de afgelopen acht jaar als winkelmanager gewerkt in een grote doe-het zelf.

Samen spreken we verschillende talen zoals Nederlands, Frans, Engels en in beperkte mate ook Duits. Maar we werken eraan samen met onze papegaai en de twee honden. Bij de papegaai gaat het prima maar de honden kunnen nog niet in het Duits blaffen.

Omdat de stress hoog is in België, de kinderen uit huis zijn en we steeds achter het kookfornuis stonden in onze vrije tijd, leek het ons logisch om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We zullen jullie verwennen met een internationale keuken en met een lekker Belgisch biertje maar vooral onze klantvriendelijkheid moet ons belangrijkste kenmerk worden.

Arriach is een geweldige plaats om te wonen met lieve, aardige mensen en daar willen wij voor jullie een nieuw paradijsje bouwen. Wil je dus samen met ons genieten van de rust en de kalmte kom dan gerust langs en ontdek onze “ROOM WITH A VIEW”

 

Welkom bij Gasthof Arriach

Wendy en Carl